Jázmin Panzió - Gyula
"A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el." Szent Ágoston

SZÉP Kártya elfogadás

 
A Széchenyi Pihenőkártya (SZÉP Kártya) bevezetésének célja az egészségmegőrzéshez, az egészséges életmódhoz és általában az életminőség javításához kapcsolódó szolgáltatások elérhetőségének bővítése. További célja a turizmus gazdaságfejlesztési szerepének erősítése, valamint a gazdasági növekedés hazai forrásainak bővítése. Kedvezményes adózással támogatás adhat a munkáltató dolgozójának a SZÉP Kártyára. 2012. január 1-től már több zsebes (alszámlás) kártyaként használható a SZÉP Kártya: évente a munkáltató 225.000 Ft szálláshelyre, 150.000 Ft meleg étkezésre, 75.000 Ft pedig kultúrára, rekreációra fordítható, összesen 450.000 Ft támogatást nyújthat.
 
A munkáltatók SZÉP Kártyán, annak három alszámláján biztosíthatnak munkavállalóik számára béren kívüli juttatásokat szálláshelyhez, vendéglátáshoz és a szabadidő eltöltéséhez kapcsolódó elektronikus utalványok formájában. SZÉP kártya elfogadók lehetnek a szálláshelyek, utazási irodák, éttermi és mozgó vendéglátással foglalkozók és szabadidős szolgáltatásokat nyújtó vállalkozások.
 
Szálláshely-szolgáltatás mindhárom utalványszámláról fizethető. A gyulai Gesztenyés Vendégház valamennyi bank által kibocsájtott SZÉP Kártyát elfogadja.
 
 Weboldal készítés, szerkesztés | Webbolt bérlés - Sikeres webboltok | Domain regisztráció és tárhely szolgáltatás
Design by Nicolas Fafchamps